Trei moduri în care schimbările actuale de paradigmă în tehnologie modelează viitorul industriei

Gemenii digitali , bazați pe tehnologii 4IR, sunt un factor esențial pentru Web3 în industrie. Acestea sunt deja utilizate cu diferite niveluri de completitate în multe industrii pentru a ajuta organizațiile să înțeleagă fluxurile de sistem, să anticipeze nevoile de întreținere, să reducă costurile operaționale și să sporească eficiența generală.

„În mod ideal, doriți ca Web3 să vă revoluționeze fluxurile de lucru end-to-end, la nivel general, pentru fiecare persoană din organizația dumneavoastră. Dar cred că este mai degrabă cazul că vom găsi puncte de tracțiune, unde cineva poate începe în ciuda vântului în contra cu care ne confruntăm.”

– Matt Fleckenstein, director senior, management de produs, Microsoft Mesh, Microsoft

Fiind un lider al inovației, Vancouver Airport Authority (YVR) a dorit să se reinventeze ca o poartă pentru învățare, inovare și mișcare de idei noi în industriile dincolo de aviație. Rezultatul a fost un geamăn digital al terminalului și aerodromului său de pe Sea Island.

Geamănul digital al facilităților YVR ajută la rezolvarea provocărilor precum instruirea, optimizarea, testarea, evaluarea impactului asupra mediului și planificarea pentru viitor – toate în timp ce permit aeroportului să funcționeze fără întrerupere. Conceput cu o mentalitate „în primul rând”, geamănul digital YVR oferă beneficii semnificative angajaților aeroportului, precum și comunității în general.