Comenzi rapide pentru aplicații și recunoaștere a vorbirii în TMS iCL pe FMX

TMS iCL este biblioteca noastră de componente Delphi iOS. Componentele sunt de fapt împachetare în jurul controalelor definite la nivel de sistem de operare iOS și sunt utilizabile dintr-un formular FireMonkey.
Deoarece controalele iCL înglobează controalele sistemului de operare iOS , întregul aspect și senzația , precum și setul de caracteristici ale controlului iCL sunt definite de ceea ce oferă controlul iOS. Este redat de sistemul de operare iOS.
Un alt avantaj este performanța,
controlul rămâne extrem de rapid și receptiv , indiferent de numărul de articole sau complexitatea a ceea ce este afișat.

Atât comenzile iCL, cât și comenzile FNC sau Firemonkey pot fi utilizate împreună pe același formular.

Actualizare 4.0.0.0

În această actualizare, am adăugat patru componente noi, am înlocuit unele componente învechite de Apple și am actualizat demonstrațiile noastre pentru a funcționa imediat pe Delphi 11.

Comenzi rapide pentru aplicații

Pe un dispozitiv care acceptă 3D Touch, un utilizator invocă acțiunea rapidă apăsând pictograma aplicației de pe ecranul de pornire și apoi selectând titlul acțiunii rapide.

Componenta TMSFMXNativeAppShortcuts are o listă de elemente de comandă rapidă care va declanșa un eveniment atunci când elementul a fost selectat pentru a deschide aplicația.

TMS Software Componente Delphi

Recunoaștere a vorbirii

Au fost introduse două componente pentru recunoașterea vorbirii. TMSFMXNativeSpeechRecognition pentru a prelua textul din intrarea vorbită sau dintr-un fișier audio.

Și TMSFMXNativeSpeechCommandRecognition , care va executa un eveniment atunci când textul necesar a fost recunoscut de componentă.

TMS Software Componente Delphi

Controler de foi

TMSFMXNativeUIViewSheetController vă permite să prezentați o vedere ca o foaie de sus.

Înălțimea poate fi setată și există posibilitatea de a afișa sau ascunde un grabber.

TMS Software Componente Delphi

Înlocuirea componentelor depreciate

TMSFMXNativeUIViewPopOverController înlocuiește UIPopoverController deoarece UIPopoverController este depreciat de Apple. TMSFMXNativeUIViewPopOverController moștenește acum de la UIViewController.

TMSFMXNativeWIWebView înlocuiește UIWebView. Este o componentă nouă, dar are toate aceleași proceduri și proprietăți ca TMSFMXNativeUIWebView. Acest lucru va facilita actualizarea aplicației.

Și demo-urile au fost actualizate pentru a funcționa imediat pe Delphi 11 și cu iOS 14+.

Mai multe informații despre TMS iCL.