Delphi for Windows 10 With RAD Studio

Upgrade Your WinApps To Windows 10 With RAD Studio

Odată cu încheierea perioadei de asistență pentru Windows 7 în data de 14 Ianuarie 2020, nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a vă upgrada aplicațiile pentru Windows 10 with RAD Studio.
 
RAD Studio oferă asistență extinsă pentru Windows 10. Cu RAD Studio 10.3.3, puteți actualiza rapid și ușor aplicațiile VCL la Windows 10 cu componentele de control Windows VCL, stiluri și servicii WinRT / UWP Windows 10. Acest lucru face ușor să abordați paradigme UI comune pe Windows 10.

Upgrade la Windows 10 With RAD Studio pentru aplicațiile Dvs

Embarcadero oferă o serie de controale VCL UI special concepute pentru Windows 10. Include documentație detaliată și demonstrații pentru diferitele controale VCL la care aș recomanda să aruncați o privire:

TSplitView este un container pentru alte controale care pot fi deschise și închise, similar cu TMultiView în FireMonkey
TRelativePanel este un panou de aspect care vă permite să poziționați și să aliniați obiectele copil în raport cu celălalt sau cu panoul părinte
TToggleSwitch oferă două stări, pornit și oprit
TDatePicker și TTimePicker sunt controale moderne de selectare a datei și a orei
TCalendarView și TCalendarPicker oferă vizualizări de lună, an și decenii
TSearchBox este un control de editare care oferă funcții de căutare
TActivityIndicator oferă un indicator rotativ animat pentru utilizare în aplicațiile Windows 10
TCardPanel este o componentă specializată care gestionează o colecție de carduri
TStackPanel este un control al containerului care vă permite să aliniați automat toate controalele parentale vertical sau orizontal, păstrând setările personalizate pentru înălțime și lățime ale fiecărui control.


Solicită oferă personalizată RAD Studio!


Folosind stiluri, este foarte ușor să schimbați complet aspectul aplicației dvs. VCL. Pentru a seta un stil pentru aplicația VCL, selectați stilul în Proiect> Opțiuni> Aplicație> Aspect. Puteți alege dintre mai multe stiluri VCL Windows 10 încorporate sau să descărcați altele prin intermediul pachetului GetIt Package Manager (Instrumente> Manager pachet GetIt) din categoria Stiluri.

Embarcadero Moderinzare aplicatii pentru Windows 10 With RAD Studio

De asemenea, oferim multe stiluri Windows încorporate pentru FireMonkey și cele personalizate pe care le puteți descărca prin intermediul pachetului GetIt Manager și se pot aplica aplicației Windows FireMonkey folosind TStyleBook.