C++ Modern Pentru Windows10 oferta in Romania

Un C++ Modern Pentru Windows10

Limbajul de programare C ++ progresează rapid. În 2009, când a fost lansat Windows 7, majoritatea dezvoltatorilor C ++ încă mai foloseau C ++ 98/03 (standardizat în 1998 și 2003), poate plus bibliotecile Boost sau TR1. De atunci, standardele C ++ din 2011, 2014 și 2017 au fost lansate, cu multe schimbări semnificative. Și acum Vă oferim atenției Dvs un IDE performant C++ Modern Pentru Windows10

Cum combinați cu succes C ++ modern pentru Windows 10?

C ++ Builder suportă C ++ 17, cel mai recent standard. De asemenea, are suport excelent pentru Windows 10. Să ne uităm la câteva elemente.

Suport Windows 10

C ++ Builder progresează în proiectarea UI și construirea rapidă și iterarea aplicațiilor UI. Framework-ul său VCL utilizează controale native Windows, ceea ce înseamnă că obțineți comportamentul real al platformei, spre deosebire de unele cadre care nu se potrivesc niciodată cu aspectul sistemului de operare pe care rulează aplicația. Are multe controale specifice Windows 10, care le permit adesea să fie utilizate și pe versiunile anterioare ale Windows:

Oferta C++ Modern Pentru Windows10 in Romania

Produse Embarcadero în promoție:


Selectoarele pentru data și ora, vizualizarea de calendar și altele, sunt versiunea modernă a controalelor tradiționale, cu excepția switch -lui, care este probabil nou pentru Windows:

C++ Modern Pentru Windows10 cu selectaore actuale de timp si data

Cu toate acestea, una dintre cele mai importante perechi de componente sunt controalele TImageCollection și TVirtualImageList. Suportul High DPI este o funcționalitate importantă în Windows 10, iar aplicațiile construite cu C ++ Builder suport perMonitorv2 High DPI (cea mai recentă versiune care acceptă cel mai bine schimbarea rezoluțiilor pe mai multe ecrane.) O funcționalitate semnificativă a aplicațiilor High DPI este aceea de a avea pictograme fără probleme și imagini, iar aceste două componente asigură că într-un mod mai bun decât listele de imagini proprii Windows (a se vedea documentația) Sunt tehnologie brevetată și sunt un exemplu excelent de tehnologii ultra-moderne, mai bune decât platforma, la care puteți accesa cu C ++ Builder.

functionalitati avansate unscaling in C++ Modern Pentru Windows10

În stânga, o aplicație mică, nescalată. În dreapta, cum arată la 800%. Observați cât de clare sunt icoanele – acesta este ceva semnificativ mai greu de obținut în Windows fără a utiliza tehnologia noastră înaltă de gestionare a imaginilor DPI.

Suport C ++ modern

C ++ Builder 10.3.2 suportă C ++ 17 pentru aplicațiile Windows. C ++ modern este diferit de cel tradițional (C ++ 03 și anterior) în câteva moduri cheie:

  • Focus pe cod mai sigur și mai corect – de exemplu, siguranța memoriei cu indicatoare inteligente
  • Focus pe codul mai scurt, mai expresiv – de exemplu, cu lambdas
  • Focus pe simplificarea scrierea C ++ – de exemplu, cu deducerea tipului (specificatorul automat)

Aceste trei lucruri caracterizează forma C ++ pe măsură ce a fost dezvoltată și este un limbaj foarte puternic și flexibil. Un număr mare de aceste modificări au avut loc în C ++ 11 și C ++ 14, cu mai multe în C ++ 17. Îmi place în mod deosebit scrierea C ++ 17 a lui Tony van Eerd și, dacă doriți să citiți mai multe despre C ++ modern pentru Windows10, în general, foaia de lucru a lui Anthony Calandra către C ++ modern.

C ++ Builder acceptă și livrează cu, Boost 1.68, o versiune recentă a celui mai popular set de terțe biblioteci C ++ în rândul dezvoltatorilor C ++. Dacă aveți nevoie de o bibliotecă, o puteți găsi printre cele peste 120 de biblioteci din Boost.

C++ Builder – un IDE pentru C++ modern pentru Windows Modern.

C++ Builder Vă oferă un IDE modern si actualizat pentru cea mai recentă versiune ale limbajului de programare C++ pe platforma modernă Windows 10.