Preturi speciale de upgrade

TMS Software Componente Delphi

Sunteți la curent cu cele mai recente evoluții ale noastre?

Știm că este greu să ținem pasul cu ultimele noastre evoluții, merge super rapid!

Cel mai bun mod de a fi la curent? Desigur, TMS ALL-ACCES!

Pentru a oferi clienților noștri acces la toate cele mai recente evoluții, am creat abonamentul nostru TMS ALL-ACCESS ! Pentru că ne dorim ca clienții noștri să poată folosi toate produsele noastre fără restricții sau limitări.

Și când spunem TOT, ne referim cu adevărat la TOATE produsele noastre pe care le oferim acum și, de asemenea, la toate produsele noi pe care le vom lansa în anul abonamentului . În plus, utilizatorii noștri cu acces total sunt primii care primesc previzualizările și beta-urile produselor noastre nelansate!

O recapitulare rapidă

În primul trimestru al anului 2022, am lansat deja 3 produse noi:

Obțineți acces complet cu:

 • Plan simplu : Toate produsele actuale și noi la un preț!
 • Reînnoire ușoară : Reînnoire anuală doar pentru 520 EUR!
 • Instalare ușoară : toate produsele sunt accesibile prin instrumentul TMS Subscription Manager
 • Asistență ușoară : acces complet la centrul de asistență online în toate zonele
 • Actualizare ușoară : acces timpuriu la beta-uri ale produselor
 • Învățare ușoară : acces la TMS WEB Academy

Experiență de utilizator plăcută

Utilizați Managerul de abonamente TMS cu o singură conectare pentru a obține acces instantaneu la toate produsele din abonamentul dvs. TMS ALL-ACCESS.
 • TMS Subscription Manager clasifică produsele pe tehnologie: VCL, WEB, FMX, BIZ, FNC, DEV, .NET, IntraWeb și LCL.
 • Pentru fiecare produs, primiți o descriere, un link către pagina web a produsului, informații despre cea mai recentă versiune disponibilă și data de lansare, informații despre ultima versiune de descărcare și data de descărcare și informații despre ultima versiune și data de instalare a produsului.
 • Puteți marca anumite produse TMS ca produse preferate.
 • Vă permite să începeți mai multe descărcări.
 • În culise, TMS Subscription Manager păstrează o copie de rezervă a oricăror versiuni de produs pe care le-ați descărcat. Faceți clic dreapta pe celula cu numărul de versiune descărcată pentru fiecare produs și din meniul contextual puteți vedea toate versiunile disponibile (dacă există) și puteți activa o altă versiune pentru instalare.
 • Managerul de abonament TMS vă ține mereu informat cu privire la valabilitatea abonamentului și vă va ghida către ordinul de reînnoire la expirare.
 • Din Managerul de abonament TMS există o listă cuprinzătoare de link-uri pentru a interacționa cu noi, prin e-mail, rețele sociale, forumuri, RSS, videoclipuri Youtube…

Știați…

… ca pretul de reinnoire dupa 1 an este la 70% reducere fata de pretul noua licenta, adica in prezent doar 520 EUR ?! Deci, odată ce sunteți abonat TMS ALL-ACCESS, sunteți acoperit în următorii ani doar pentru această fracțiune din preț.

Dorim să oferim prețuri corecte TUTUROR clienților noștri în orice moment! Considerăm că clientul ar trebui să poată cumpăra la un preț atractiv și corect în ziua în care clienții doresc să facă achiziția și nu în ziua în care ne dorim acest lucru.

Deci ce mai aștepți?

Contactați vânzările pentru prețuri speciale de actualizare pentru clienții existenți ai altor produse. Solicitările sunt analizate de la caz la caz și se face cea mai bună ofertă posibilă.