Cum să utilizați Amazon Polly pentru a converti cu ușurință textul în vorbire în aplicații pe mai multe platforme

Uneori, cel mai bine este să spui lucrurile cu voce tare. Alteori, citirea unui text sau conținutul unui mesaj este fie dificilă, fie chiar imposibilă dacă, de exemplu, dumneavoastră sau utilizatorul dumneavoastră aveți deficiențe de vedere. Cu siguranță nu poți să taci dacă povestești un film. Oricare ar fi scopul dvs., dacă aveți nevoie de o modalitate de a genera vorbire din text, cel mai recent Appercept AWS SDK pentru Delphi acceptă Text-to-Speech (TTS) folosind Amazon Polly . Această soluție excelentă funcționează fără probleme atât pentru aplicații desktop, cât și pentru aplicații multiplatforme .

Ce este Amazon Polly?

Amazon Polly este un serviciu cloud Text-to-Speech care utilizează Machine Learning (ML) pentru a oferi cea mai naturală sinteză a vocii umană. Polly oferă diverse voci pentru diferite genuri, limbi și vârste. Polly acceptă limbajul de marcare a sintezei vorbirii (SSML) pentru a oferi mai mult control și pentru a îmbunătăți sinteza.

Iată cum spunem ceva…

Pentru a utiliza activarea și utilizarea SSML, trebuie doar să setați proprietatea de solicitare TextType la „ssml” și asigurați-vă că includeți valoarea în Text cu o etichetă „”. De exemplu:

Cum pot folosi Amazon Polly în aplicațiile mele pe mai multe platforme?

De ce să nu consultați demonstrația Polly Speak din SDK-ul nostru AWS pentru mostre Delphi pe GitHub pentru un exemplu complet.

Polly Speak running on Windows

Ce vei „spune” cu Delphi și Polly? De ce să nu ne spui @ApperceptHQ .

Despre Appercept AWS SDK pentru Delphi

Appercept AWS SDK pentru Delphi este disponibil exclusiv pe GetIt cu abonamente active Enterprise sau Architect pentru Embarcadero Delphi sauRAD Studio . Puteți instala SDK-ul prin GetIt Package Manager.