RAD Studio Enterprise 11 Alexandria benefits Romania

Cum RAD Studio Enterprise Edition vă ajută să creați aplicații mai bune

Dacă utilizați în prezent ediția Professional a Delphi, C++Builder sau RAD Studio, aveți o oportunitate unică de a beneficia de promoția actuală pentru edițiile Enterprise și Architect .

Până la sfârșitul lunii august, cu o achiziție sau o actualizare RAD Studio Enterprise sau Architect Edition, obțineți și UltraEdit , un editor de texte premium, cunoscut pentru gestionarea sa facilă a fișierelor foarte mari de 4GB+ și o licență  InterBase Server de până la 50 de utilizatori Vezi oferta promoțională aici .

Pentru a explora caracteristicile UltraEdit și InterBase Server și valoarea pe care acestea o pot adăuga afacerii dvs., citiți această postare de blog .

În regulă, spuneți, „ dar pe lângă instrumentele și licențele suplimentare, ce pot obține și care nu vine cu ediția Professional? Ce face ca upgrade-ul la Enterprise să merite investiția? 

În aceast articol vom încerca să răspundem la această întrebare. Vom analiza caracteristicile care diferențiază RAD Studio Enterprise Edition de Professional, beneficiile pe care le generează pentru dvs., dezvoltatorul, și valoarea pe care o puteți oferi clienților dvs. printr-un software mai bun, cu funcționalități mai mari.

Diferența majoră: Enterprise Edition este pentru conectivitate avansată la rețea și acces la date

Ediția Enterprise a RAD Studio®, Delphi® și C++Builder® adaugă mai multe îmbunătățiri și biblioteci ediției Professional. Aceste îmbunătățiri sunt concepute pentru a vă ajuta să creați aplicații cu conecțiuni sigure și să stocați în siguranță datele companiei pe dispozitive mobile. Pe scurt, Enterprise Edition este concepută pentru a dezvolta aplicații de tip client-server, care necesită colectarea și stocarea de la distanță a datelor în rețea.

Cum RAD Studio®, Delphi® și C++Builder® Enterprise asigură conectivitate îmbunătățită.

1. Acces de mare viteză la distanță la baze de date cu FireDAC

FireDAC este un data access layer care susține și simplifică accesul la date pentru aplicații de înaltă performanță. FireDAC oferă un API comun pentru accesarea unei game de back-end-uri de baze de date populare fără a afecta performanța aplicației .

Ediția Enterprise a FireDAC adaugă conectivitate la nivel de rețea pe lână conexiunile de baze de date locale și încorporate. Migrarea de la Microsoft ADO la FireDAC este, de asemenea, foarte ușoară.

RAD Studio Enterprise firedac

Acesta este modul în care un dezvoltator și-a descris experiența cu FireDAC: „ Ne-am mutat la FireDAC de la ADO și am lansat produsul ca o actualizare majoră. Clienții sunt încântați, aplicația noastră a fost imediat mai rapidă, mai ușor de implementat și mai stabilă. 

2. Multi-Tier Development

Ediția Enterprise permite dezvoltarea aplicațiilor pe mai multe niveluri, oferind API-ul de nivel mediu pentru aplicațiile-client pentru a se conecta la sisteme și baze de date. Acest strat mijlociu creează un singur punct de acces pentru conectarea și gestionarea acestor sisteme și baze de date și un spațiu pentru ca logica de afaceri să existe independent.

RAD Studio Enterprise -multi-nivel

Aceste straturi separate reduc semnificativ complexitatea asociată cu dezvoltarea aplicațiilor la nivel de întreprindere, cu echilibrarea încărcăturii, mișcarea REST a datelor către nivelul client și ușurința de scalare. Opțiunile cu mai multe niveluri din RAD Studio®, Delphi® și C++Builder® sunt DataSnap, RAD Server și WebServer.

Spre deosebire de DataSnap, RAD Server vine cu notificări push, stocare JSON securizată încorporată, gestionarea controlului accesului utilizatorilor/grupurilor, suport multi-tenancy și analiză API (vezi imaginea de mai jos).

Rad Server Architecture

3. Vizează Linux

Cu ajutorul Delphi puteți desfășura aplicațiile și pe serverele Linux cu un cod partajat, care se compilează și pentru Windows. Rezultatul este viteză superioară și performanță generală, dezvoltare simplificată și flexibilitate extraordinară pentru dezvoltatori și utilizatorii software-ului lor.

RTL (Run-Time Libraries) de la RAD Studio permite dezvoltarea utilizând o singură bază de cod care compilează cod nativ pentru Windows, macOS, Linux, Android și iOS.

Linux este utilizat de dezvoltatorii care trebuie să aibă servere backend precum RAD Server sau DataSnap și doresc să beneficieze de costuri reduse de găzduire. Cu Enterprise Edition și mai sus, ei pot utiliza Linux. Între timp, RTL permite direcționarea Linux cu codul Windows existent foarte simplu. Linux oferă, de asemenea, o alternativă excelentă la Windows pentru aplicațiile de tip Kiosk.

4. InterBase ToGo Enterprise Data pe mobil

Edițiile Enterprise ale RAD Studio®, Delphi® și C++Builder® vin cu o licență InterBase ToGo inclusă!

Ce înseamnă acest lucru pentru dvs., ca dezvoltator software și utilizatorii aplicațiilor dvs.?

RAD Studio will supercharge Your mobile apps

Viteza de dezvoltare

InterBase folosește un singur format de fișier între dezvoltare și producție, indiferent de platformă, crescând semnificativ viteza de dezvoltare, testare și implementare.

De asemenea, InterBase crește viteza de prototipare cu criptarea avansată a datelor de pe disc.

Suport multi-platformă

Una dintre puținele baze de date care oferă suport multi-platformă pentru Windows și Linux, InterBase vine și cu o versiune încorporabilă mobil (iOS și Android) și PC (Windows, Linux, macOS).

Securitate avansată a datelor

Caracteristicile cheie de securitate care vin cu InterBase includ permisiuni bazate pe roluri și capacitatea de a utiliza mai multe chei de criptare (chiar și în același tabel de date).

Amprentă redusă, performanță ridicată

InterBase este o bază de date cu amprentă mică, foarte flexibilă, cu funcții complete, fără administrare, cu funcții premium precum ChangeViews, care simplifică radical urmărirea modificărilor datelor și previne balonarea cache-urilor locale cu câmpuri de urmărire suplimentare.

Enterprise Edition vine cu o licență de distribuție fără drepturi de autor pentru InterBase ToGo pentru Android și iOS.

În combinație cu licența InterBase Server pentru 25 sau 50 de utilizatori pe care o puteți obține cu Enterprise sau Architect Editions în luna August 2022, conectivitatea și acoperirea aplicațiilor dvs. pot crește exponențial.

Graficul de mai jos prezintă caracteristicile disponibile ale edițiilor InterBase, inclusiv ToGo și Server.

Comparație functionalități Interbase incluse

5. Conectori Enterprise

Ce pot face Enterprise Connectors pentru software-ul dvs.? Enterprise Connectors permit accesul în timp real la date actuale fără intermediari bazați pe cloud. Ei folosesc un standard SQL pentru interogarea și actualizarea datelor, ceea ce se traduce printr-o dezvoltare mai rapidă și mai puține costuri de întreținere.

În parteneriat cu CData, o companie care creează extensii pentru FireDAC, Enterprise Edition a RAD Studio®, Delphi® și C++Builder® poate folosi acești conectori pentru a interoga peste 180 de soluții SaaS, NoSQL și Big Data folosind SQL standard.

RAD Studio Enterprise include o licență CData EC Professional pentru a utiliza surse de date precum GMail, DropBox, Facebook, Twitter, Slack, Paypal, Ebay, Trello, WordPress, Couchbase, Google Directory și Jira!

Pe scurt, Enterprise Connectors face conectarea la o aplicație la fel de ușoară ca conectarea la o bază de date! 

Conexiunile sunt foarte sigure cu opțiuni de criptare TLS/SSL pentru toate comunicațiile client/server incluse.

Concluzie

În concluzie, avantajele ale ediției Enterprise sunt conectivitatea avansată FireDAC pentru accesarea bazelor de date pe mașini la distanță, dezvoltarea pe mai multe niveluri de aplicații extrem de scalabile și flexibile, posibilitate utilizării de server și desktop Linux, securitatea datelor de nivel enterprise și stocarea pentru dispozitive mobile cu InterBase ToGo și Enterprise Connectors care accesează date din peste 180 de aplicații SaaS.

Ești gata să faci mult mai mult cu IDE-ul tău? Faceți clic aici sau faceți clic pe banner-ul de mai jos!