S-a anuntat oficial combinarea FMXLINUX cu DELPHI ȘI RAD STUDIO

Embarcadero Technologies a ajuns la un acord de distribuție OEM cu Eugene Kryukov pentru FmxLinux. Începînd cu 26 Iunie 2019, clienții Delphi și RAD Studio, cu mentenanță activă a edițiile Enterprise sau Architect, pot descărca, instala și utiliza FmxLinux pentru a construi aplicații FireMonkey pentru platforma Linux 64-bit. Se permite utilizarea atât pentru a adăuga Linux ca platformă la o aplicație FireMonkey existentă, fie pentru a construi o aplicație FireMonkey complet nouă pentru aplicații Linux.

 De ce anume FMXLINUX?

FmxLinux adaugă optiunea de dezvoltarea FireMonkey client UI pe Linux și adaugă abilitatea de a extinde suportul platformei noastre Linux de la server la scenarii desktop și chioșc. Aceasta nu este o ofertă unică, ci un acord de distribuție pe termen lung, deci v-om continua să susținem clienții Linux prin FmxLinux și în versiunile viitoare ale RAD Studio.

  • FireMonkey pentru Linux oferă posibilitatea de a crea aplicații GUI pentru Linux, prin extinderea cross-platform framework pentru FireMonkey de la Delphi
  • FmxLinux extinde suportul Delphi de la aplicațiile server la aplicațiile client FMX pentru distribuții populare Linux
  • Include mai multe stiluri de user interface gata de utilizare
  • Multe dintre componentele FMX, cum ar fi grilele, widget-urile, etc. funcționează perfect pe clienții Linux
  • Folosiți funcțiile inovatoare ale RAD Studio, cum ar fi LiveBindings și multe altele, în aplicațiile client Linux
  • Folosiți suportul WebKitGTK pentru a rula o aplicație FmxLinux ca aplicație Web HTML5 în browser