Embarcadero Summer Sales Promo

Oferta de vara: Reducere de 38% și $1999 în oferta suplimentară!

Fii între primii utilizatori ale versiunii 10.3.2 și economisește 38%! La fel, primești Enterprise connectors PLUS la achiziția versiunii Enterprise sau Architect (în valoare de $1999).

Pînă pe data de 30 Iunie oferim celor interesați doua promoții:

Prima optiune: Vă oferim o reducere de pre-lansare pentru RAD Studio, Delphi și C++Builder. Cumpărați versiunea 10.3.1 acum cu o reducere de 15% și obțineți upgrade-ul către 10.3.2 la lansare. Aplicați la această ofertă specială pentru a obține toate upgrade-urile viitoare de produse (inclusiv 10.3.2).

A doua optiune: Vă oferim ediția Architect la preț de Enterprise ceia ce inseasmnă o reducere esențială de 38%

Ediția Architect oferă dezvoltatorilor o suită completă de instrumente, inclusiv:

  • Sencha Ext JS Professional license: Permite crearea unor web-enabled front end perfecte utilizînd JavaScript și ExtJS.
  • InterBase ToGo mobile deployment license: Adaugați un data storage în aplicația Dvs cu ajutorul zero-maintenance, encrypted, embeddable database.
  • RAD Server multi-site deployment license: Perfect pentru architectura Dvs de backend microservices. (În valoare de listă este $5000)
  • AquaData Studio license: Dezvoltați, accesați, gestionați și analizați vizual datele în peste 28 de baze de date diferite (inclusiv Interbase)
  • FREE RAD-Server Training (în valoare de $999)

Solicitați informații adiționale despre promoție sau produsele Embarcadero prin formularul de mai jos:

[inbound_forms id=”3645″ name=”Solicita oferta promo”]