De ce luna Martie este momentul potrivit pentru a reînnoi mentenanța RAD Studio.

RAD Studio devine din ce în ce mai bun cu fiecare lansare. Cu o echipă mare de dezvoltatori care adaugă noi capabilități, remediază erori și abordează literalmente sute de solicitări ale clienților zilnic, fiecare actualizare a versiunii RAD Studio reprezintă un salt înainte nu doar pentru IDE și setul de instrumente, ci și pentru afacerea dvs.

O lansare marcantă

RAD Studio 11 Alexandria, în special, a fost o lansare importantă. Iată ce se bucură utilizatorii RAD Studio 11 de la lansarea sa și actualizările ulterioare:

  • Support for 4k high-dpi screens
  • Support for Windows 11 and all the latest target platform versions
  • VCL Styles visibility at design-time
  • Support for Apple’s M-Series Silicon chips
  • Enhanced support for remote collaboration

Ce se întâmplă în versiunea 11.3?

RAD Studio 11.3 este o versiune axată pe calitate, care aduce IDE-ul la egalitate cu cele mai recente actualizări ale platformei țintă – iOS 16 (doar pentru Delphi), Android 13 și macOS Ventura, toate lansate după RAD Studio 11.2, precum și Ubuntu 22 LTS și Windows Server 2022.

RAD Studio 11.3 introduce, de asemenea, noi funcții interesante, cum ar fi o nouă componentă Mobile Biometric Authentication pentru aplicațiile mobile FireMonkey. De asemenea, introduce îmbunătățiri ale lanțului de instrumente, cum ar fi mutarea tuturor depanatoarelor de platformă non-Windows în Delphi și C++ la arhitectura LLDB.

O altă caracteristică nouă foarte puternică este ToolsAPI pentru Editorul de cod. Această nouă caracteristică îmbunătățește stabilitatea IDE cu pluginuri de la terți, deoarece hack-urile nu mai sunt necesare și încurajează utilizarea mai multor suplimente de la terți, extinzând foarte mult flexibilitatea IDE-ului RAD Studio.

Sunt multe de văzut în versiunea RAD Studio 11.3 Alexandria. „Vedeți Ce este nou în RAD Studio 11.3 Alexandria – Reluare webinar” videoclipul de pe canalul de Youtube Embarcadero este o modalitate excelentă de a afla mai multe despre ce se află în noua versiune.

Și în cazul în care sunteți încă pe o versiune anterioară a RAD Studio 11, iată o listă completă de ceea ce ați putea beneficia cu o licență și un set de instrumente complet actualizate.

De asemenea, puteți afla mai multe despre beneficiile mentenanța RAD Studio de actualizare Pe aceasta pagina.

Dacă acesta nu este un motiv suficient de bun pentru a reveni la actualizarea mentenanța RAD Studio, iată câteva motive suplimentare:

De ce este util să rămâneți la abonamentul de actualizare?

Dezvoltarea software-ului evoluează cu o viteză vertiginoasă. Noi versiuni de platformă, noi cerințe pentru utilizatori, noi amenințări și noi piețe apar aproape în fiecare zi.

Echipa Embarcadero este conștientă de faptul că toți clienții își doresc să fie pe deplin actualizați și să fie consecvent pe abonamentul de actualizare, dar uneori circumstanțele ne împiedică.

De aceea, am alcătuit o combinație unică de oferte speciale pentru a crea o oportunitate pentru clienții care apreciază abonamentul de actualizare să se țină din urmă. Mai multe despre asta mai jos. Dar mai întâi, să ne uităm la beneficiile adesea subestimate ale rămânerii la abonamentul de actualizare și la riscurile de a nu face acest lucru.

Acces la cele mai recente caracteristici, remedieri și upgrade-uri

Fiecare nouă lansare RAD Studio vine cu sute de remedieri de erori raportate de utilizatori, împreună cu noi funcții fie selectate de echipa de dezvoltare, fie solicitate de clienți.

Fiecare versiune nouă oferă performanțe îmbunătățite, capacitate mai mare, securitate sporită și calitate superioară.

Suport tehnic și întreținere

Cu o licență complet actualizată, aveți acces complet la echipa de asistență Embarcadero. Asistența tehnică și asistența pentru depanare asigură rezolvarea rapidă a oricăror probleme pe care le întâmpinați dvs. sau echipa dvs., minimizând timpul de nefuncționare și pierderea productivității.

Foarte rentabil

Costul reînnoirii unei licențe software este adesea mult mai mic decât achiziționarea unei noi licențe, iar acest lucru este valabil și pentru setul de instrumente Embarcadero.

Oferte speciale pentru tine

Revenirea la abonamentul de actualizare după ce ați ratat reînnoirea licenței este o provocare, iar noi, la Embarcadero, înțelegem asta.

De asemenea, știm că nereînnoirea licențelor în timp util poate crea riscuri de securitate pentru software-ul dvs. și poate forța limitări asupra ofertelor dvs. curente de afaceri, cum ar fi versiunile disponibile ale platformei țintă.

Acesta este motivul pentru care am profitat de ocazie cu ocazia celei de-a 28-a aniversări recente a Delphi și a noii lansări RAD Studio 11.3 Alexandria pentru a pune laolaltă o combinație excelentă și extrem de avantajoasă de oferte – reduceri PLUS întreținere extinsă pentru a vă ajuta să reveniți pe drumul cel bun și să rămâneți pe drumul cel bun. aceasta.

Ofertele speciale din luna Martie 2023 pentru clienții din România

Promoția specială din luna Martie include ofeta de discount  – 28% OFF pentru ediția Architect, 20% OFF pentru ediția Enterprise, și 15% OFF pentru ediția Professional a IDE  RAD Studio 11.3, Delphi 11.3 sau C++Builder 11.3!

Promo cu reduceri pentru licențe noi cu mentenanța RAD Studio inclusă in Romania Martie 2023

Doi ani gratuiți de mentenanță!

Avem și o ofertă foarte specială – 36 de luni de mentenanță inclusă în loc de 12. Până în data tde 31 martie 2023, fiecare licență nouă Embarcadero vine cu durata standard triplă a accesului dvs. la asistența noastră completă, actualizări și remedieri de erori la prețul standard!

Promotion 3la pret de 1 mentenanța RAD Studio Martie 2023 in Romania

Pe parcursul celor doi ani suplimentari (36 de luni în loc de 12), vă puteți bucura de acces complet la toate beneficiile unui abonament de mentenanța RAD Studio:

  • Toate actualizările și remediile rapide pentru versiunile curente
  • Toate upgrade-urile majore
  • Asistență de clasă mondială pentru depanare, diagnosticare și rezolvare a problemelor
  • Funcții bonus exclusive, suplimente și conținut tehnic

Mentenanța RAD Studio activă înseamnă că investiți în securitatea, modernitatea și calitatea software-ului dvs.

Aceasta este o oportunitate spectaculoasă de a reveni la mentenanța completă cu toate beneficiile pentru afacerea dvs., inclusiv costul scăzut al reînnoirii licenței.

Dacă aveți nevoie de sfaturi sau aveți întrebări, contactați echipa noastră de vânzări pentru a afla mai multe.