Cum se creează o grilă HTML CSS

O grilă de date Javascript eficientă și robustă este vitală pentru construirea unei aplicații web cu consum mare de date. Volumele masive de date generate de întreprinderile mici și mijlocii impun nevoia de instrumente bune pentru dezvoltatori JavaScript care vă pot ajuta să construiți aplicații web capabile să gestioneze milioane de puncte de date. Ext JS îndeplinește toate cerințele dvs., de la construirea unei simple grile HTML CSS până la o grilă de date HTML 5 receptivă mai complexă și mai sofisticată.

Continuați să citiți pentru instrucțiuni pas cu pas despre cum să creați o grilă HTML5 . Pentru a menține lucrurile simple, creăm o aplicație folosind doar un singur fișier HTML. Puteți pune tot codul JavaScript în același fișier. Grila finală de date JavaScript pe care o vom construi arată după cum urmează:

Grilă HTML CSS

Pasul 1: Ce fișiere trebuie să import pentru a crea grila HTML CSS?

Ca prim pas, conectați foaia de stil CSS din proiectul dvs. de grilă HTML 5. Acest fișier va importa aspectul grilei CSS.

Creați un fișier HTML gol și adăugați următoarea linie oriunde în antetul fișierului HTML:

 

Apoi, trebuie să includeți biblioteca Ext JS pentru a importa obiectele HTML CSS. Adăugați asta în fișierul HTML:

 

Pasul 2: Cum creez modelul de date pentru grila HTML CSS?

Pentru a configura grila de date în JavaScript, trebuie să definiți modelul de date cu toate câmpurile grilei noastre. Acest lucru este definit în metoda onReady() pe care o puteți adăuga la secțiunea de script a fișierului HTML.

 Ext.onReady(funcție() {
  Ext.define("com.extjsGrid.Sencha", {
  extinde: „Ext.data.Model”,
  câmpuri: ["Produs", "Mediu", "Descriere"]
  });

Codul de mai sus definește un model de grilă com.extjsGrid.Sencha cu trei câmpuri de date numite Produs, Mediu și Descriere. Rețineți că această onReady() nu este încă completă. Mai trebuie să definim stocul de date și metoda de afișare în interiorul acestuia.

Pasul 3: Cum creez depozitul de date pentru grila HTML CSS?

Ca al treilea pas pentru crearea grilei de date JavaScript, trebuie să creați un depozit de date pentru grila noastră de date HTML 5. Vom crea o variabilă senchaStore care este legată de modelul nostru de date com.extjsGrid.Sencha . Vom popula grila de data folosind cheia de date a obiectului nostru de depozit de date JSON. Adăugați metoda onReady() cu următorul cod.

 var senchaStore = Ext.create("Ext.data.Store", {

model: "com.extjsGrid.Sencha",

date: [

{'Product': 'Ext JS', 'Environment': 'Javascript',
     „Descriere”: „Ext JS este cel mai cuprinzător cadru JavaScript pentru construirea de aplicații web multiplatforme, bogate în funcții”},

{'Produs': 'React Grid', 'Environment': 'React',
     „Descriere”: „React Grid de la Sencha este o soluție de rețea perfectă și modernă de calitate pentru întreprindere pentru React UI, care vine cu peste 100 de funcții uimitoare ale rețelei de date.'},

{'Product': 'Ext Angular', 'Environment': 'Angular',
     „Descriere”: „ExtAngular oferă cel mai complet set de componente pentru construirea de aplicații web cu consum mare de date folosind Angular.’},

{'Product': 'Ext React', 'Environment': 'React',
     „Descriere”: „ExtReact este cel mai complet set de componente React pentru construirea de aplicații web cu consum mare de date folosind React”},

{'Produs': 'ExtWebComponents', 'Mediu': 'Javascript',
     „Descriere”: „ExtWebComponents oferă un set de peste 140 de componente UI pentru dezvoltarea aplicațiilor, independent de cadrul de lucru.”}
]
});

Pasul 4: Cum afișez grila HTML 5?

Puteți afișa grila de date HTML 5 utilizând panoul Ext JS. Adăugați următorul cod după adăugarea depozitului de date de la pasul 3.

 Ext.create(„Ext.grid.Panel”, {
  renderTo: document.body,
  magazin: senchaStore,
  titlu: „Produse Sencha”,
  latime: 1000,
  coloane: [{
       text: „Produs”,
       dataIndex: „Produs”,
       autoSizeColumn: adevărat
       },
       {
       text: „Mediu”,
       dataIndex: „Mediu”,
       autoSizeColumn: adevărat
       },
       {
       text: „Descriere”,
       dataIndex: „Descriere”,
       latime: 700,
       autoSizeColumn: adevărat
       }]
    });

După cum puteți vedea, putem configura individual fiecare coloană a vizualizării grilei de date HTML5. Cheia dataIndex leagă valoarea corespunzătoare cu numele câmpului specificat în vizualizarea de date. Acum puteți adăuga parantezele de închidere și parantezele la metoda onReady() .

Există un cod consolidat pentru a crea grila HTML CSS?

Iată codul HTML consolidat pentru crearea grilei de date JavaScript. Puteți crea un fișier HTML gol și puteți lipi următorul cod în el:

 


Sencha Ext JS HTML CSS Gridpictogramă Sencha

Grila HTML 5 CSS a lui Sencha

Cum se face o grilă în HTML 5

Ultima parte a fișierului HTML afișează pur și simplu pictograma Sencha și titlurile paginilor. Puteți adăuga mai multe la acest HTML 5 în funcție de cerințele proiectului dumneavoastră.

Asta e! Tocmai am creat o grilă de date minunată în JavaScript și HTML în 4 pași simpli!

De ce ar trebui să optez pentru Sencha JavaScript Grids?

Sencha oferă o gamă largă de produse. Ext JS are toate instrumentele importante JavaScript necesare pentru construirea unei grile de date JavaScript . În plus, dacă sunteți un dezvoltator React, atunci puteți opta pentru grila noastră de date React rapidă și fiabilă. Grila React, ca și grila Ext JS, este capabilă să gestioneze milioane de înregistrări în câteva milisecunde.

Cea mai rapidă grilă JavaScript oferită de Sencha nu este o simplă grilă de date. Este receptiv și interactiv . Mai mult, puteți adăuga diferite componente web la această grilă și o puteți configura 100% în funcție de nevoile clienților dumneavoastră. Oferiți utilizatorilor posibilitatea de a aplica diferiți operatori datelor lor, inclusiv sortarea, filtrarea, gruparea și multe altele. În plus, puteți adăuga diverse componente, cum ar fi diagramă cu linii, diagramă cu bare sau linii sparkline la grila JavaScript.

Ești gata să începi cu cele mai bune instrumente pentru dezvoltatori JavaScript și cu cea mai rapidă grilă JavaScript? Desigur ca esti! Înscrieți-vă astăzi pentru versiunea de încercare gratuită a Sencha Ext JS și începeți să creați aplicații extraordinare, care folosesc intens date .