Cum să detectați și să extrageți text din imagini cu Amazon Text

Textul este peste tot! Textul nu este întotdeauna acolo unde ne dorim sau în formatul de care avem nevoie. De multe ori avem nevoie de textul din imagini. Este posibil să aveți un document scanat care conține informații financiare, cum ar fi o factură pe care doriți să o introduceți într-un sistem de conturi, sau poate construiți o arhivă de fotografii pe care doriți să le indexați în funcție de orice text detectat? Oricare ar fi cazul dvs. de utilizare, dacă aveți nevoie să obțineți ceva text dintr-o imagine, puteți realiza acest lucru cu ușurință în software-ul de programare Delphi folosind Amazon Texttract folosind cea mai recentă versiune de Appercept AWS SDK pentru Delphi.

Ce este Amazon Texttract și ce face?

Amazon Texttract oferă detectarea și analiza textului pentru documentele imagine. Texttract poate analiza relațiile dintre obiectele text detectate și poate oferi informații referitoare la formulare, documente financiare și de identitate.

Să detectăm un text…

Există un exemplu de utilizare a Amazon Texttract?

Pentru a vă ajuta să experimentați și să începeți, consultați demonstrația Texttract din depozitul AWS SDK pentru Delphi Samples .

Amazon Textract demo running on Windows

Despre Appercept AWS SDK pentru Delphi

Appercept AWS SDK pentru Delphi este disponibil exclusiv pe GetIt cu abonamente active Enterprise sau Architect pentru Embarcadero Delphi sau RAD Studio . Puteți instala SDK-ul prin GetIt Package Manager din Delphi sau RAD Studio dacă aveți un abonament activ.