Care sunt cele mai populare instrumente pentru testarea automatizării?

Utilizarea instrumentelor de testare automatizată este o modalitate perfectă de a verifica produsul dvs.

Majoritatea organizațiilor fac acest lucru des pentru a se asigura că produsele lor ating cerințele standard pentru aceasta. Anumite resurse sunt folosite pentru a efectua testarea unui produs, cunoscute sub numele de instrumente de testare automatizată .

Majoritatea oamenilor care doresc să aibă succes în domeniul software-ului se asigură întotdeauna că își dezvoltă produsele și își mențin standardul.

La fel cum s-a schimbat tehnologia de-a lungul anilor, testarea s-a schimbat și ele. În anii anteriori, testarea produselor se face manual, dar acum, testarea nu se face doar manual, ci are mai multă dezvoltare.

Organizațiile folosesc testarea automată pentru a-și reduce volumul de muncă și pentru a se asigura că obțin rezultate corecte și precise cu testarea. Care sunt cele mai populare instrumente pentru testarea automatizării pentru a sprijini organizațiile în această problemă?

Ulterior, vom discuta despre cele mai populare instrumente de testare a automatizării. Totuși, înainte de a face asta, trebuie să știm ce este testarea automată.

Ce este testarea automată?

Testarea automată este atunci când cineva testează produse software pentru a ști dacă îndeplinește standardul cerut. Pentru realizarea acestui proces sunt folosite instrumente automate de testare de la Sencha . Nu este nevoie de interferența umană cu procesul [1].

Când efectuați testarea automată, vă ajută să comparați rezultatele așteptate și cele reale. Acest lucru vă face să știți dacă produsul este un succes sau un eșec.

Un alt aspect despre testarea automată este; că ajută la simplificarea testelor. O poți face oricând în orice perioadă dorești.

Importanța testării automate?

O echipă cu multe produse de dezvoltat cu siguranță nu va avea mult timp pentru a testa produsele manual. Testarea automatizării îi ajută să economisească timp.

Testarea automată vă ajută, de asemenea, să vă asigurați că sunteți eficient cu testarea produselor prin acuratețe, făcând ca produsele dvs. să obțină un rezultat mai bun.

Testarea manuală a unui produs vă poate face să vă obosiți și să testați un produs din când în când. Dar cu testarea automată, vă puteți testa produsele în mod regulat.

Testarea automată vă ajută echipa să-și dezvolte încrederea. Acest lucru face ca produsele dezvoltate de ei să fie pregătite pentru piață. De asemenea, permite echipei dvs. să își orienteze atenția către alte proiecte neterminate.

Ce este un instrument de testare a automatizării?

Un instrument de testare a automatizării este un instrument pe care îl puteți utiliza pentru a efectua teste pentru produsele dvs. software.

Sunt instrumente care înlocuiesc interferența umană cu tehnici de automatizare. Acestea pot funcționa pe diverse platforme mobile, web și desktop.

Există tipuri de instrumente automate de testare [2] și sunt;

 • Instrumente open-source
 • Instrumente non-producție
 • Instrumente desktop
 • Instrumente fără cod
 • Instrumente web
 • Instrumente mobile
 • Instrumente de producție
 • Unelte hibride

Care sunt cele mai populare instrumente pentru testarea automatizării?

Există instrumente pe care clienții le-au evaluat pentru utilizare excelentă și voi împărtăși câteva dintre aceste instrumente populare aici. Sunt;

LambdaTest este un instrument care este foarte potrivit atunci când vine vorba de testarea aplicațiilor web și desktop-urilor.

Este un instrument bazat pe cloud pe care îl puteți utiliza pentru a efectua teste automate pe cadre precum telefoanele mobile și browserele.

LambdaTest este un instrument care vă ajută să reduceți timpul alocat testării prin accelerarea procesului și, de asemenea, vă poate ajuta să efectuați teste simultan.

Aveți nevoie de un instrument JavaScript excelent pentru testare? Atunci LambdaTest este cel mai bun scaun de utilizat. Funcționează pentru alte limbaje de programare, cum ar fi Python și Java.

Mulți utilizatori de instrumente de testare de automatizare le place să înregistreze sau să captureze ecranul compatibilității instrumentelor cu browserele lor, așa că LambdaTest vă oferă șansa de a face acest lucru.

Selenium este un alt instrument de testare pe care majoritatea utilizatorilor l-au evaluat pentru testare bună în aplicațiile web și platformele de navigare.

Jason Hugging a dezvoltat instrumentul Selenium în 2004 și este un instrument care poate funcționa cu alte instrumente automate de testare [3].

Selenium este un instrument care vă ajută să vă gândiți la scripturi de testare axate pe browser, care sunt puternice și pot funcționa în mai multe medii de testare.

Dacă trebuie să creați scripturi care vă pot ajuta să înmulțiți erorile și să efectuați teste de regresie și detaliate, atunci Selenium vă poate ajuta.

Selenium se laudă că face parte din instrumentele pentru dezvoltatori JavaScript, deoarece îl puteți folosi pentru a lucra cu JavaScript. Îl puteți folosi și pentru alte limbi precum PHP, Ruby, Groovy, Scala și Perl.

Seleniul nu este un singur instrument de testare, deoarece are componente. Aceste componente sunt;

 • Grila cu seleniu
 • Telecomanda cu seleniu
 • WebDriver pentru Selenium
 • Mediu de dezvoltare integrat (IDE) Selenium
 • Client Selenium API (Interfață de programare a aplicației)

Un dezvoltator care creează o aplicație react va avea nevoie de acest instrument pentru a testa aplicația mobilă și web pe care a dezvoltat-o.

Enzyme este un instrument de testare JavaScript care vă face să controlați cu ușurință React și să explorați rezultatele componentelor sale.

Airbnb a creat Enzyme și este un instrument care poate funcționa cu alte instrumente de testare, cum ar fi Jasmine și Mocha. Enzyme vine cu Chai-Enzyme, care este un plugin util.

Începătorii care folosesc React JS pentru prima dată pot folosi Enzyme deoarece este un instrument pe care îl pot învăța cu ușurință.

Există instrumente open-source care pot efectua teste automate amănunțite în diverse cadre web, desktop, mobile și API. Katalan Studio este una dintre astfel de aplicații care poate îndeplini astfel de sarcini.

Katalan a creat Katalan Studio în 2015, iar modelul său de lucru este similar cu cel al instrumentelor de testare Selenium și Appium.

Este un instrument care are o versiune gratuită pentru testare; prin urmare, îl puteți folosi pentru teste atunci când vă testați produsele.

Pentru persoanele care sunt interesate de dezvoltarea aplicației JavaScript, instrumentul TestComplete este recomandat pentru testarea produselor lor.

TestComplete funcționează cu limbaje de programare Python, VBScript, C++ și Java.

Este un instrument cu atribute precum compatibilitatea cu structurile de testare precum CI/CD și Ecosistemul SmartBear și testarea între dispozitive.

Este un instrument pe care îl puteți utiliza în cadre precum aplicații mobile, desktop și web.

Appium este un instrument de testare a automatizării open-source care funcționează în principal pe aplicații mobile.

Este un instrument pe care îl puteți instala și utiliza cu ușurință fără probleme.

Appium funcționează pentru oamenii care creează o aplicație cu JavaScript, deoarece funcționează numai cu limbajul de programare JavaScript.

La fel ca TestComplete, îl puteți utiliza cu sisteme de testare precum CI/CD. Funcționează pentru aplicațiile web mobile asociate cu Android și IOS.

Utilizarea instrumentelor de automatizare de testare ajută la economisirea de timp, la reducerea costurilor de cheltuieli, la îmbunătățirea calității produsului și la asigurarea acurateței testării.

Aveți nevoie de un instrument bun de testare a automatizării pentru a începe testarea?

Te-ai săturat să nu obții rezultate corecte și precise pentru testarea ta? Cauți să schimbi asta? Puteți vizita Sencha pentru a începe cu instrumentul nostru WebTestIt .

Referințe

[1] https://www.atlassian.com/continuous-delivery/software-testing/automated-testing [2] https://www.testim.io/blog/what-is-a-test-automation-tool / [3] https://www.selenium.dev/