5 exemple de instrumente de testare a automatizării de succes

Testarea automatizării este esențială pentru a asigura eficacitatea software-ului. În plus, îmbunătățește viteza de execuție a testului și acoperirea. Principalul avantaj al testării de automatizare este că nu necesită intervenție umană. Acest lucru economisește o cantitate semnificativă de timp. În plus, este mai puțin predispus la erori și este cel mai probabil cea mai bună opțiune atunci când aveți de-a face cu software multilingv. Astăzi, însă, toți dezvoltatorii înțeleg cât de dificil este să testezi o aplicație pentru toate eventualele defecte. Deci, să aflăm mai multe despre Sencha WebTestIt pentru a rezolva această problemă. WebTestIt este un instrument puternic care este complet gratuit de utilizat în proiectul dvs. și are o productivitate excelentă. Acest lucru vă permite să economisiți timp și ajută la prevenirea problemelor majore, cum ar fi erorile, să explodeze pentru utilizator. În acest articol, ne vom uita la primele 5 instrumente de testare a automatizării existente în prezent pe piață.

De ce este WebTestIt cel mai bun instrument de testare a automatizării?

instrumente de testare a automatizării

WebTestIt este un set de instrumente ușor, integrat pentru mediu de dezvoltare (IDE) pentru dezvoltarea, construirea, rularea și depanarea testelor de interfață cu utilizatorul (UI) pentru site-uri web și aplicații web. Utilizatorii pot folosi cadre populare de testare web, cum ar fi Selenium și Protractor, pentru a construi și rula teste. Crearea WebTestIt a fost pentru a servi ecosistemul mai mare de automatizare a testelor web. Ca rezultat, scade timpul de gestionare a testelor, sporind în același timp eficiența automatizării testelor.

Designul WebTestIt se concentrează pe automatizarea web, pe care o poate utiliza pentru a genera teste robuste pentru tehnologii web standard, cum ar fi Selenium și Protractor în Java, Typescript sau Python. În plus, panoul „Noțiuni introductive” economisește timp de dezvoltare, oferind exemple de proiecte, aplicând automat modele de obiecte de pagină, fragmente de cod încorporate, comenzi rapide utile de la tastatură și completare inteligentă a codului.

În plus, instrumentul asigură o automatizare eficientă. WebTestIt schelete proiectul dvs. pe baza celor mai bune practici și generează automat cod standard. Ca rezultat, completarea inteligentă a codului specific testului economisește timp. În plus, oferă și suport pentru limbajul Standard, permițându-vă să scrieți teste în Java, JavaScript, Typescript sau Python și ca WebTestIt să genereze cod nativ Selenium sau Protractor.

În plus, cu WebTestit, puteți testa oriunde, deoarece testarea între browsere este disponibilă pe dispozitivele mobile Windows, macOS, Linux și Android. Local sau în cloud, puteți testa browsere populare sau un browser fără cap. WebTestIt gestionează, de asemenea, procesul de configurare care necesită timp, cum ar fi schelele cadrului de testare sau descărcarea automată a driverelor necesare pentru a testa aplicația pe diferite browsere.

WebTestIt include, de asemenea, cele mai bune practici încorporate, cum ar fi crearea de obiecte de pagină, separarea codului de testare de cadrul de testare, crearea de teste modulare și reutilizabile, testarea între browsere și multe altele. Rezultatul sunt teste mai ușor de gestionat și mai stabile. Faceți clic aici și vizitați documentația oficială pentru a afla mai multe despre WebTestIt.

Ce caracteristici premium oferă WebTestIt?

Utilizatorii pot rula întreaga suită de teste sau doar cazurile de testare eșuate. De asemenea, pot rula teste pe un singur punct final sau mai multe puncte finale în paralel și pot rula teste din linia de comandă cu configurații personalizate. Acest lucru face execuția mai adaptabilă.

În plus, utilizatorii pot folosi CLI-ul WebTestIt pentru a integra teste automate în servere CI, cum ar fi VSTS, Jenkins, TravisCI și altele, pentru o integrare continuă. De asemenea, puteți include rapoarte generate ca artefacte în procesul de integrare continuă.

În plus, suportul pentru browser WebTestIt vă permite să testați local pe browsere desktop și mobile Android populare, precum și pe un browser fără cap. De asemenea, este posibilă distribuirea testelor pe o rețea Selenium sau către furnizorii bazați pe cloud folosind Sauce Labs. În plus, este disponibilă integrarea imediată cu Atlassian JIRA și TestRail. Puteți crea un defect JIRA sau puteți importa cazuri de testare TestRail pentru a rula și a raporta cu ușurință rezultatele cu un singur clic.

În cele din urmă, utilizatorii pot folosi raportarea încorporată pentru a elimina nevoia de instrumente de raportare terță parte. WebTestIt, de exemplu, include un raport de testare încorporat care este complet personalizabil prin HTML/CSS.

Care sunt alte câteva instrumente de succes de testare a automatizării?

instrumente de testare a automatizării

Katalon, Selenium, Apium și Eggplant sunt câteva instrumente bune de testare a automatizării de utilizat după WebTestIt.

Ce este Katalon?

Katalon Studio este o soluție de testare a automatizării web, API, desktop (Windows) și mobilă care nu necesită codificare. Katalon are astăzi peste un milion de utilizatori și este soluția de automatizare preferată pentru peste 100.000 de întreprinderi. După eliminarea cerințelor de codificare și proiectarea unui cadru de automatizare a testelor de jos în sus, utilizatorii pot pur și simplu descărca instrumentul și se pot concentra în întregime pe testare. De asemenea, Studio lansează frecvent pentru a asigura compatibilitatea cu cele mai moderne platforme, browsere și sisteme de operare.

Katalon acceptă flexibilitatea de proiectare a testelor, metodologii de testare acceptate și integrări native cu instrumente populare CI/CD și ALM (Jira, GitLab, Jenkins, BitBucket, Azure DevOps etc.).

Cum este seleniul un instrument bun de testare a automatizării?

Selenium este un cadru de testare de automatizare open-source (Apache License 2.0). Jason Hugging a creat Selenium în 2004 și este încă un instrument utilizat pe scară largă pentru testarea aplicațiilor web. Acceptă mai multe browsere și platforme (macOS, Windows și Linux) și poate scrie teste în diferite limbaje de programare, inclusiv Python, Java, C#, Scala, Groovy, Ruby, Perl și PHP.

Seleniul este folosit frecvent în testele de regresie. Oferă testerilor un instrument de redare pentru a înregistra și a reda testele de regresie. De fapt, Selenium este o suită de software care include diverse instrumente (sau componente) precum Selenium IDE, Selenium WebDriver și multe altele. Aceste instrumente asigură automatizarea completă a testării aplicațiilor web, concentrându-se pe o funcție de dezvoltare specifică.

Ce este Appium?

Appium este un cadru de testare gratuit și open-source care acceptă mai multe limbaje de programare pentru scrierea testelor (Python, Java, PHP, JavaScript și așa mai departe). În plus, poate integra multe instrumente CI/CD precum Jenkins.

Appium permite automatizarea nativă și hibridă pentru aplicațiile mobile (care acoperă platformele iOS și Android). În plus, Appium este construit pe o arhitectură client-server. Avantajul Appium este că permite reutilizarea codului și testarea pe mai multe platforme. În plus, Appium Desktop include o funcție de înregistrare care le permite testerilor să înregistreze gesturile ca cod.

Este vinetele un instrument de testare automatizat de succes?

TestPlant a creat Eggplant pentru a oferi testerilor posibilitatea de a efectua diferite tipuri de testare. Vinetele, ca și seleniul, sunt o suită de instrumente pentru testarea automată, fiecare instrument efectuând un tip diferit de testare. Scopul principal al vinetelor este pentru performanță, testarea la stres și testarea sarcinii. Pe de altă parte, instrumentul de testare funcțională se concentrează pe ceea ce implică numele. Este o caracteristică valoroasă, deoarece permite testerilor să interacționeze cu aplicațiile în același mod în care o vor face utilizatorii finali.

Există diverse utilizări pentru Eggplant’s Digital Automation Intelligence, inclusiv, dar fără a se limita la testarea aplicației și GUI. Această aplicație folosește o abordare bazată pe imagini. În plus, Eggplant vă permite să rulați teste pe Windows, macOS, Linux și alte sisteme de operare cu un singur script.

Sunteți gata să utilizați WebTestIt?

instrumente de testare a automatizării

Testarea de automatizare este o tehnică de testare a software-ului care utilizează instrumente software de testare automată pentru a rula o suită de cazuri de testare. În mod tradițional, testarea manuală necesită o persoană care stă în fața unui computer care urmărește cu atenție procesele de testare. Ca rezultat, testarea automată vă poate ajuta să economisiți mult timp și muncă.

Există numeroase opțiuni pentru testarea automatizării. Cea mai bună opțiune pentru dvs. depinde în principal de aplicația testată și de tehnologia acesteia. În ceea ce privește testarea între browsere, este, de asemenea, o idee bună să ne gândim la caracteristicile esențiale ale fiecărui software, la integrările cu alte instrumente și la capacitatea de a reutiliza teste.

Cu toate acestea, după examinarea amănunțită a diferitelor instrumente de testare a automatizării, este sigur să spunem că WebTestIt de la Sencha este câștigătorul clar . Promite mai multe teste și mai puțină codare standard. Ca rezultat, WebTestIt reduce semnificativ timpul și efortul necesar pentru a crea teste de UI fiabile și robuste pentru aplicațiile web. În plus, este cel mai bun instrument de testare a automatizării pentru dezvoltatori datorită caracteristicilor sale unice și ușurinței de utilizare .

Acum că ați avut o imagine de ansamblu adecvată a WebTestIt, faceți clic aici și începeți să utilizați acest instrument pentru a face dezvoltarea de software mai eficientă!