Oferta pre-lansare embarcadero RAD Studio Romania

Embarcadero RAD Studio 10.4 Sydney este cea mai recentă ediție a soluțiilor noastre cu funcționalități noi avansate care Vă vor ajuta mult în procesul de dezvoltare, testare și implemntare a aplicațiilor moderne și în limitele bugetului alocat. Deoarece sunteți client și membru al comunității de dezvoltatori, am lansat special pentru Dvs o ofertă promoțională pentru soluțiile RAD Studio, Delphi, and C++Builder.

Embarcadero RAD Studio 10.4 Sydney include o mulțime de funcționalități și înbunătățiri în cele trei produse principale ale noastre (RAD Studio, Delphi și C ++ Builder), oferind VCL pentru aplicațiile Windows 10, FireMonkey pentru dezvoltarea Delphi pentru mai multe tipuri de dispozitive, îmbunătățiri ale productivității dezvoltatorilor la IDE și multe altele! Nu putem împărtăși până când toate detaliile, dar …


Solicitați oferta promo:


Acum este momentul potrivit pentru a face upgrade la Embarcadero RAD Studio 10.4!

Vă gândiți la modernizarea soluțiilor existente? Platformele de programare continuă să se dezvolte. Tehnologiile la fel nu stau pe loc și permanent se dezvoltă. Aplicațiile Dvs create în trecut mai funcționează, dar cum vor sta în perioadele următoare? Sunteți pregătit pentru viitor?

Nu vă lăsați depășit de noile tehnologii c!

Lansăm oferta de pre-sales pentru RAD Studio 10.4! Actualizați-vă soluțiile existente sau procurați licențe noi acum la pret special și ve-ți primi ediția 10.4 imediat cum va fi lansată plus orice altă versiune nouă, lansată pe parcursul unui an!

Noul Code Insight din Delphi 10.4 rezolvă o mulțime de probleme și face din utilizarea IDE o experiență mult mai plăcută și mai receptivă și pentru dvs. Nu mai vorbim de rezultatele suplimentare, care pot fi extrem de utile. Este planificată și continuarea lucrului pentru a merge mai departe prin obiectivele scrise mai sus. Cu toate acestea, în 10.4, noi și testatorii noștri beta am descoperit că este un plus excelent la IDE.

În plus, am adăugat chiar două funcții noi: permițându-vă să explorați codul dvs. prin completarea codului și folosind Code Insight, inclusiv completarea codului și alte funcții Code Insight în timp ce depanați.

RAD Studio in Romania

RAD Studio

The ultimate IDE with features both C++ and Delphi developers love: code, debug, test and fast design for cross-platform mobile and desktop deployment.

Delphi in Romania

Delphi IDE

Trusted for over 24 years, our modern Delphi is the preferred choice of Object Pascal developers worldwide for creating cool apps across devices.

C++ Builder annual subscription

C++ Builder IDE

The most productive C++ development toolkit, including powerful IDE and frameworks for UI, connectivity, and much more. Build C++ applications 10x faster with less code.